Bitcoin és kriptovaluta miner hosting olcsón

Bitcoin és kriptovaluta miner hosting olcsón

Ideális környezetet keres bitcoin vagy más kriptovaluta bányászgépéhez? Megtalálta! A Magyar Hostingnál kiváló áron biztosítunk mindent, ami a zökkenőmentes és zavartalan bitcoin, vagy más kriptovaluták bányászásához szüksége van szervereinek, köztük a szervertermi minőségű internetkapcsolatot is. Önnek tehát csupán a Bitcoin bányászgépet szükséges biztosítania, mi pedig olcsón biztosítjuk hozzá a szükséges áramellátást, a biztonságot, és mindent, ami egy ideális hőmérsékletű és professzionálisan kialakított szerverterem nyújtani tud.

 

Miner szervertermünk megtelt. Átmenetileg nem fogadunk új rendeléseket!

 

Speciális szerverterem

Biztonságos, megfelelő hőmérsékletű szerverterem

Bányászgépét biztonságos, professzionálisan kialakított szerverteremben helyezzük el,  ahol folyamatosan biztosítjuk a speciális szerverek megbízható működéséhez szükséges hűtést.  Akár szünetmentes tápegységről történő áramellátással.

Gazdaságos megoldás

Olcsó bitcoin és kriptovaluta hosting

Takarítson meg akár jelentős összegeket az egyedi teljesítményméréssel és elszámolással! A havi alapösszegen (8.000 Ft + ÁFA) felül egyedileg kerül elszámolásra az áramfogyasztás, melynek összege normál áramellátás esetén 34 Ft+ÁFA, szünetmentes áramellátásnál pedig 37,5 Ft+ÁFA.

0-24 órás ügyfélszolgálat

24 órás ügyfélszolgálat

Kérdése van? Jól tudjuk mennyire fontos, hogy probléma vagy kérdés esetén azonnal el tudjon érni minket, éppen ezért hozzánk az év 365 napján bármikor fordulhat, telefonon és online egyaránt! Bányászgépéhez pedig a nap 24 órájában bármikor hozzáférhet a helyszínen.

 

Helyezze el bitcoin és kriptovaluta bányászgépét a Magyar Hostingnál!

Miért nálunk érdemes elhelyeznie?

Professzionális szerverterem Speciálisan a bitcoin és egyéb kriptovaluta bányászgépek (Antminer, egyedi rigek, PC ház, egyéb célhardverek) számára kialakított szervertermünkben professzionális klimatizálás gondoskodik arról, hogy bányászgépe mindig ideális körülmények között működhessen.

Magas szintű biztonság A bányászgépeket a kiemelten biztonságos, az év minden napján 24 órában őrzött BIX-ben található szerverteremben helyezzük el, ahova csak engedéllyel, és munkatársunk jelenlétében lehet belépni.

Választható internetkapcsolat A publikus IP cím mellett, Ön ingyenesen választhatja akár a tűzfal mögé elhelyezett IP címet is, ha kiemelten fontos Önnek a biztonság.

0-24 operátori szolgálat Az operátor az a személy, aki rendszerhiba esetén tájékoztatást tud adni a szerver fizikai állapotáról, ledek és kijelzők jelzéseiről valamint igény szerint újraindítja a szervert. Operátori szolgálatunk 7/24/365 elérhető, bármikor kérhet segítséget.

0-24 helyszíni hozzáférés Nálunk elhelyezett bányászgépéhez a nap bármely órájában hozzáférhet, amikor csak szükséges, kollégáink pedig készséggel állnak rendelkezésére kérdés, vagy probléma esetén.

IP Konzol Az IP konzol segítségével távolról bejelentkezhet olyan esetben, amikor hálózaton nem lehet elérni a szerverét, mindezt pedig ingyenesen biztosítjuk Önnek.

Akár szünetmentes áramellátás Bányászgépéhez folyamatosan biztosítjuk a szükséges áramellátást, de amennyiben igényli, szünetmentes tápegységről történő áramellátást is választhat a még magasabb szintű rendelkezésre állás érdekében.

 

Szervertermünk megtelt. Átmenetileg nem fogadunk új rendeléseket!

 

Ha bármilyen kérdése merülne fel keressen minket bizalommal 0-24 ügyfélszolgálatunkon!