Miért válassza a Magyar Hosting megoldásait?

Miért válassza a Magyar Hosting megoldásait?

Az alábbiakban összegyűjtöttük azt az öt legfontosabb érvet, melyek miatt a Magyar Hosting megoldásait érdemes választania.
Bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen minket bizalommal 0-24 ügyfélszolgálatunkon a hét bármely napján!

1 Tapasztalat Évek óta a hosting piac meghatározó szereplője vagyunk, így óriási tapasztalatot szereztünk mind az üzemeltetés, mind az ügyfélkezelés terén. A felhalmozott szaktudást az Ön szolgálatába állítva képesek vagyunk kiváló szolgáltatást nyújtani.

2 Felkészült kollégák Biztos lehet benne, hogy hozzáértő kollégáink magas rutinnal rendelkeznek, így mind a megfelelő szolgáltatás kiválasztásábam, , mind hibaelhárítás esetén első osztályú kiszolgálást kap.

3 Egyszerű ügyintézés Teljes számlázásunkat és ügyfélkezelésünket automatizáltuk. Első megrendelésekor egy online ügyfélszolgálat hozzáférést kap, amelyen láthat minden számlát, szolgáltatást és levelezést. Online fizetheti számláit, új szolgáltatást rendelhet meg vagy bővítheti a meglévőket.

4 Költséghatékony Tudjuk, hogyan lehet úgy stabil és minőségi szolgáltatást nyújtani, hogy az ne jelentsen felesleges költségeket Önnek. A hatékonyság miatt tudjuk árainkat alacsonyan tartani a minőség rovása nélkül.

5 Motiváltság Ha kapcsolatba lép velünk érezni fogja hozzáállásunkon, hogy szeretjük, amit csinálunk és mindent megteszünk az Ön elégedettsége érdekében.

 

Műszaki hátterünk

Egy komplex műszaki infrastruktúra csak annyira jó, amennyire a leggyengébb komponense.
Az elmúlt évek során jelentős infrastruktúrát építettünk ki ügyfeleink weboldalainak kiszolgálásához. Számos világmárkától származó, folyamatosan jól működő szerverünk biztosítja, hogy az Ön weboldala, levelezése vagy egyéb alkalmazása is mindig elérhető legyen. Műszaki téren sem kötünk kompromisszumot. Kedvező árazású szolgáltatásainkat minőségi eszközökkel biztosítjuk, mert az üzemeltetés terén évek alatt szerzett tapasztalatunk visszaigazolta, hogy megrendelőnek és szolgáltatónak is ez a leginkább költséghatékony megoldás.

Célunk a hibalehetőségek kiiktatása, ezért folyamatosan törekszünk világszínvonalú üzemeltetési szolgáltatásunk minőségének fenntartására.

Sokat dolgozunk rendszereink egészségének megőrzésén, de természetesen minél kevesebbet tapasztalnak ügyfeleink munkánkból, annál jobban végezzük a dolgunkat, mert ugyan tudjuk kezelni a kríziseket, de nyilvánvaló, hogy azokat érdemesebb megelőzni.

Szerverterem

HÁLÓZAT
 • 100 Mbit/s: Cisco Catalyst 2950G switchek
 • 1 Gbit/s: Cisco Catalyst 3560G switchek
 • A gerinchálózat irányába minden switch legalább 1 Gbit/s sebességgel csatlakozik, “osztott 100 Mbit/s” kapcsolat nincs a hálózatban
 • 5 Gbit/s uplink a BIX felé, belföldi irányba
 • 500 Mbit/s uplink nemzetközi irányba
ÁRAMELLÁTÁS
 • Valós szinuszos, online, kettős konverziós UPS
 • Külső akkumulátor csomag, 30+ perc áthidalási idő
 • N+1 redundáns transzformátor az irodaházban
 • ELMŰ-től 3 irányú betáplálás az irodaházban
HŰTÉS
 • Hideg-meleg soros szerverterem-kialakítás
 • DX (Direkt eXpanziós) hűtési rendszer
 • 410C és 407C hűtőközeg
 • N+1 redundáns kialakítás
 • 25 ± 2 ℃

technikai partnerek

Adatai nálunk jó kezekben lesznek.
Nem érdemes adatai biztonságát és a megbízható üzletmenetet kockáztatnia filléres megtakarítás reményében: válassza a Magyar Hosting minőségi szolgáltatásait.

Gyorsaság: Azonnal szeretne tárhelyet? Online megrendelés és fizetés után akár percekkel már használhatja is szerverünket, ha igényli, akkor előre telepített honlappal.

Biztonság: Tudjuk, hogy Önnek is fontos, hogy érzékeny adatai, levelei biztonságban legyenek, ezért ennek garantálása szakmai prioritásunk: mindig hozzáférhet, aki jogosult, és sosem, aki nem.

Folyamatosság: Ügyfeleink akkor elégedettek, ha weboldaluk bármikor gyorsan megjelenik a látogatók böngészőjében, ezért szervereinkben kiváló komponenseket használunk.

Szaktudás: Rendszergazdáink szeretik, amit csinálnak, ezért az Ön által megrendeltek mindig jól funkcionálnak, de ha speciális kérése van, azt is szívesen teljesítik.

Testreszabhatóság: Ha csak hozzávetőlegesen tudja tárhely szükségletét felmérni, először rendeljen kisebb csomagot, mert a látogató forgalom növekedésével később is nagyobb csomagra válthat.

Segítség: Kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Segítségre van szüksége tárhelyével? Minket 0-24 órában bármikor elér telefonon is.

Költséghatékonyság: Nagy kapacitásunk lehetővé teszi, hogy hazánk egyik legjobb ár-érték arányú tárhelyét kínáljuk. Kiváló minőséget biztosítunk reális áron.

Kézivezérlés: Az Ön kényelme érdekében a világ legnépszerűbb irányítófelületét, a cPanelt biztosítjuk, mellyel tárhelye összes funkcióját magyarul kezelheti közvetlenül böngészőjében, a mi bevonásunk nélkül.

Sávszélesség: Számos ügyfelünk van, akiket nagy gépparkkal szolgálunk ki, ezért a belső hálózatunk és különleges gerinchálózati kapcsolatunk is sok adat gyors továbbítására képes.